View of Kalasatama, Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Kalasatama, Helsinki? Tutustu alueeseen

Kalasatama on vihreästi fiksumpi – ja fiksusti vihreämpi. Uusi, merellinen asuinalue rakentuu parhaalle paikalle Helsingin kantakaupungin kainaloon ja on kokoluokkansa puolesta vuosikymmenen merkittävin työmaa koko maassa.

Kalasatama asuinalueena

Kalasataman rakentaminen alkoi vuonna 2011 ja jatkuu aina 2030-luvulle, johon mennessä alue on koti 20 000 ihmiselle ja 8 000 ihmistä tulee alueelle päivittäin töihin. Kalasataman sosiaalinen ekosysteemi rakentuu sekin vauhdilla: konstailematon kulmakunta on pilotti myös uudenlaiselle yhteisöllisyydelle ja rikkaalle kaupunkikulttuurille.

Kalasatamaan tulee Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän korkeita torneja, kelluvia asuntoja ja ekologisesti kestävää asumista – sekä viheralueita ja kilometreittäin komeaa rantapromenadia. Alue tarjoaa elämänmakuisen mallin niin asumiselle, työnteolle kuin hauskanpidollekin.

Millaista on asua Kalasatamassa Helsingissä?

Kalasatama on älykkään kaupunkirakentamisen mallialue, jossa opetellaan huomispäivän elämänmenoa jo tänään: muutoksen moottoreina toimivat avoimen datan sovellukset ja ennakkoluulottomat pilottiprojektit. Kalasatamasta Helsingin keskustaan pääsee metrolla hetkessä ja tarjolla on myös useita eri bussilinjoja.
Kalasatama – klassikko jo syntyessään!

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Kalasatama, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
7857 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 857 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
64 vrk arrow_upward
Helsinki: 26 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Kalasatama, Helsinki

Postinumeroalueella 00540, johon Kalasatama kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 62.5 m².

98 % kerrostaloasuntoja2 % pientaloasuntoja
32 % omistusasujia68 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00540. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2
child_friendlyLapsiperheitä
19 %
personKeski-ikä
36 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.