Saaristolaivastonkatu 4, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke on persoonallinen, näyttävä kuusikerroksinen kerrostalo, joka rakentuu merelliselle asuinalueelle Laajasalon viereen, Helsingin keskustan vastarannalle. Tämä 66 asunnon uudiskohde meren äärellä täysin uudistuneessa ympäristössä tarjoaa vaikuttavat puitteet luonnonläheiseen kaupunkielämään. Aivan kivenheiton päässä voi kalastaa, uida tai lenkkeillä metsäpolulla. Kruunuvuorenrannan Välke muodostaa yhdessä naapuriyhtiöiden kanssa korttelikokonaisuuden, jossa on panostettu yhteisiin tiloihin. Kerhohuoneen kahvilamainen oleskelutila ja viihtyisä piha yhdistävät korttelin asukkaita ja luovat mukavia kohtaamispaikkoja. Autopaikat sijaitsevat kätevästi pysäköintihallissa pihakannen alla. Taloyhtiössä on myynnissä myös kuusi erillistä lämmintä irtainvarastoa niille, jotka kaipaavat ylimääräistä säilytystilaa. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, perinteinen parveke tai oma terassi, katto- tai pihatasossa. Kuudennen kerroksen asunnot ovat erityisiä, sillä ne on rakennettu katolle kaksikerroksisiksi huoneistoiksi ja niissä on omat kattoterassit. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä perheasuntoihin (27,5-125,5 m2). B-energialuokan talo rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Kohde on myynnissä ja rakenteilla ja valmistuu arviolta syksyllä 2021. Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Perustiedot

Kohdenumero
n69787
Sijainti
Helsinki, Kruunuvuorenranta, Saaristolaivastonkatu 4, 00590
Rakennusvaihe
Rakenteilla
Rakentamisen aloitus
Huhtikuu 2020
Rakentamisen valmistuminen
Lokakuu 2021
Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke
Kerrosten määrä
6
Autopaikat
Pihakannen alla sijaitsevassa autohallissa on 28 erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa, joista 6 on varustettu sähköauton latauspisteellä. Lisäksi yksi autopaikka on varattu yhteiskäyttöautolle.
Muuta taloyhtiöstä

LIIKENNEYHTEYDET

Julkinen liikenne taittuu kahdella liityntäbussilla mm. Herttoniemen metroasemalle. Henkilöautoliikenne Kruunuvuorenrantaan kulkee Herttoniemen liikenneympyrän kautta.

PALVELUT

Laajasalon palvelut mm. ruokakauppa, apteekki, terveysasema ja kirjasto. Myös Kruunuvuorenrannasta löytyy ruokakauppa.

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma

PESUTILOJEN KUVAUS

Allaskaappi, peilikaappi valolla, pyykkikaappi, suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.

KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas. Liesikupu, integroitu induktioliesitaso, integroitu erillisuuni, jääkaappipakastin, astianpesukone ja varaus mikrolle.

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Pesula ja kuivaushuone sekä kerhotila sisääntulokerroksessa. Sauna vilvoitteluterasseineen C-portaassa. Lisäksi yhteiskäytössä viereisen Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorannan Pilkkeen puolella talosauna 6. kerroksessa merinäköalalla.

ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.

Huoneistoja yhteensä
66
Tontin vuokraaja
3

Kohteet taloyhtiössä, 3 kpl

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
C50
3h+kt
68 m²
2
123 843 €
309 600 €
Varattu
C62
3h+kt
68 m²
4
140 132 €
347 600 €
Varattu
C66
3h+kt
68 m²
5
146 382 €
363 500 €
Varattu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.