View of Kulosaari, Helsinki

Asuinalueena Kulosaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Kulosaari, Helsinki? Tutustu alueeseen

Kulosaaren kaupunginosa sijaitsee Helsingissä Herttoniemen ja Sörnäisten vieressä. Alle 4000 asukkaan Kulosaaresta on muutaman kilometrin matka Helsingin keskustaan.

Kulosaari asuinalueena

Kulosaari on alunperin ollut huvilakaupunginosa, mutta myös kerrostaloja on rakennettu alueelle jo 1960-luvulla. Rakennetut kerrostalot sijaitsevat saaren keskiosassa, kun taas vanhat säilyneet huvila-alueet ovat saaren eteläisillä ja itäisillä ranta-alueilla. Nykyisin Kulosaaresta löytyy kattavasti eri kokoisia ja tyylisiä asuntoja. Alueelta löytyy suurempia ja pienempiä asuntoja ja lisäksi hieman lähemmäs rantaa siirtyessä on saatavilla kalliimpia asuntoja, kun taas saaren keskiosissa asunnot ovat halvempia.

Millaista on asua Kulosaaressa?

Kulosaari on nimensä mukaisesti saari, joten alueella meri on vahvasti läsnä. Ulkoilla voi halutessaan joko omalla alueella tai vaihtoehtoisesti voi siirtyä pientä siltaa pitkin viereiselle Mustikkamaalle, joka on tunnettu ulkoilureiteistään. Kulosaaren arvokkuudesta kertoo se, että alueella sijaitsee useita suurlähetystöjä, sekä Kulosaaren Casino, joka on tunnettu ravintola. Kulosaaressa on useita kouluja, joista osa on ruotsinkielisiä. Kulosaaressa on yksi ensimmäisistä Helsingin metron vuonna 1982 avatuista asemista ja alueella on muutenkin hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Lue lisää

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Kulosaari, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
6495 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 935 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
190 vrk arrow_upward
Helsinki: 31 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Kulosaari, Helsinki

Postinumeroalueella 00570, johon Kulosaari kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 90 m².

73 % kerrostaloasuntoja27 % pientaloasuntoja
64 % omistusasujia36 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00570. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.1
child_friendlyLapsiperheitä
24 %
personKeski-ikä
41 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.