View of Lauttasaari, Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Lauttasaari, Helsinki? Tutustu alueeseen

Lauttasaaren kaupunginosa sijaitsee Länsi-Helsingissä. Sekä Lauttasaaren silta että Lapinlahden silta johtavat alueelle Ruoholahdesta. Lapinlahden silta on osa vilkasliikenteistä Länsiväylää.

Lauttasaari asuinalueena

Lauttasaaren rakennuskanta koostuu tunnelmallisista 50-luvun asunnoista, uudemmista kerrostataloista ja ylellisistä merenranta-asunnoista. Saaren eteläkärjestä löytyy myös mökkialue. Uudisrakentaminen on alueelle myös vauhdissa, etenkin Lauttasaaren keskustan alueelle.

Millaista on asua Lauttasaaressa Helsingissä?

Tämän merellisen kaupunginosan ehdottomia valtteja ovat upeat ulkoilumahdollisuudet. Lauttasaaren vesialueet ja satamat ovat purjehtijoiden, veneilijöiden ja muiden vesiurheilijoiden suosiossa. Lauttasaaren rannat ovat myös arvokkaita luontoalueita ja osaltaan suojeltuja.

Julkisia palveluita alueelta löytyy mm. terveyskeskus, uimahalli, urheilukenttä ja kirjasto. Lauttasaaren metroasema valmistui osana Länsimetroa. Metron laajenemisen myötä asuinalue houkuttaa jatkossa yhä useampia.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Lauttasaari, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
7090 €/m² arrow_upward
Helsinki: 5 948 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
11 vrk arrow_downward
Helsinki: 28 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Lauttasaari, Helsinki

Postinumeroalueella 00200, johon Lauttasaari kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 60.2 m².

95 % kerrostaloasuntoja5 % pientaloasuntoja
58 % omistusasujia42 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00200. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.8
child_friendlyLapsiperheitä
18 %
personKeski-ikä
40 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.