View of Myllypuro, Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Myllypuro, Helsinki? Tutustu alueeseen

Myllypuro sijaitsee Vartiokylän kaupunginosassa Itä-Helsingissä. Myllypuro on lyhyen matkan päässä esimerkiksi Kontulasta ja Itäkeskuksen kauppakeskus Itiksestä. Myllypuron aluetta on ruvettu uudistamaan ja 1960-luvun esikaupunki täydentyy uusilla rakennuksilla.

Myllypuro asuinalueena

Myllypuron rakennuskanta koostuu eri vuosikymmenillä rakennetuista taloista. Myllypurossa on vanha kerrostaloalue, jonka viereen on ruvettu rakentamaan uusia pientaloalueita. Myös vanhempi 1960-luvulla rakennettu kerrostaloalue on peruskorjattu. Eteläiseen Myllypuroon on valmistumassa puinen kaupunkikylä. Puu-Myllypuron alue koostuu kaupunkimaisista kaduista, joita reunustaa puiset pientalot. Asunnot on rakennettu asukkaiden yhteisöllisyyttä korostaen.

Millaista on asua Myllypurossa?

Myllypuro tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden urbaaniin asumiseen. Alueen keskustassa on mahdollista asua liikekeskuksen yläpuolella. Urbaanin asumisen lisäksi Myllypurossa on hyvät liikuntamahdollisuudet, sillä alueella on useita liikuntahalleja ja ulkoliikuntapaikkoja. Myllypuron keskustasta kulkeva metro kuljettaa hetkessä Helsingin keskustaan tai muihin seudun kauppakeskuksiin. Koulutusta Myllypurossa tarjoavat laajennettu Myllypuron peruskoulu ja uusi Metropolian ammattikorkeakoulun kampus. Alueelle on myös rakenteilla suuri päiväkoti.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Myllypuro, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
3753 €/m² arrow_downward
Helsinki: 5 948 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
8 vrk arrow_downward
Helsinki: 31 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Myllypuro, Helsinki

Postinumeroalueella 00920, johon Myllypuro kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 69.5 m².

76 % kerrostaloasuntoja24 % pientaloasuntoja
44 % omistusasujia56 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00920. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.1
child_friendlyLapsiperheitä
24 %
personKeski-ikä
41 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.