View of Oulunkylä, Helsinki

Asuinalueena Oulunkylä, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Oulunkylä, Helsinki? Tutustu alueeseen

Oulunkylä, Helsingin 28. kaupunginosa, sijaitsee Pohjois-Helsingissä, noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kaupunginosaan kuuluvat Oulunkylän ja Maunulan peruspiirit. Oulunkylän naapurikaupunginosia ovat mm. Pasila, Käpylä sekä Haaga.

Oulunkylä asuinalueena

Oulunkylässä on sekä kerros- että pientaloalueita. Pirkkola ja Veräjämäki ovat Oulunkylän rivi- ja omakotitaloalueita, kun taas Veräjälaakso koostuu pitkälti kerrostaloista. Kaupunginosasta löytyy myös vanhoja puuhuviloita. Tiettävästi Oulunkylän vanhin säilynyt asuinrakennus, Månsaksen tilan päärakennus, on peräisin 1790-luvulta. Månsaksen tilasta nimensä on saanut Oulunkylän toiseksi suurin osa-alue Maunula. Asuinrakennusten lisäksi Oulunkylän keskustasta löytyy myös liikerakennuksia.

Kiinnostaisiko pesämunan kasvattaminen asumisoikeusasunnossa? Oulunkylästä löytyy paljon asumisoikeusasuntoja, mikäli sellaisesta haaveilet.

Millaista on asua Oulunkylässä Helsingissä?

Keskellä Oulunkylää sijaitsee Ogelin liikekeskus, jossa voit hoitaa ostokset ja pankkiasiat. Keskustasta löydät myös terveysaseman sekä kirjaston. Oulunkylässä on laajat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Oulunkylästä ja sen lähiympäristöstä löytyykin kaksi liikuntapuistoa, joissa voit harrastaa liikuntaa ja ulkoilua monessa eri muodossa. Urheilukentän lisäksi Oulunkylän liikuntapuistossa sijaitsee esimerkiksi jäähalli sekä lenkkeilijöille pururata. Oulunkylässä on myös hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen, yksityisautoilun kuin kevyen liikenteenkin osalta.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Oulunkylä, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
4502 €/m² arrow_downward
Helsinki: 5 948 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
12 vrk arrow_downward
Helsinki: 28 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Oulunkylä, Helsinki

Postinumeroalueella 00640, johon Oulunkylä kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 67.7 m².

80 % kerrostaloasuntoja20 % pientaloasuntoja
57 % omistusasujia43 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00640. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
1.9
child_friendlyLapsiperheitä
20 %
personKeski-ikä
42 v

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.