Paturintie 3, Oulunkylä, Helsinki

Asunto Oy Helsingin Nestor

Asunto Oy Helsingin Nestorin pieneen 30 asunnon taloyhtiöön on helppo kotiutua. Täällä palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat toimivat. Myös omalla autolla on helppo kulkea. Oulunkylän monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat aivan uuden kotisi tuntumassa. Taloyhtiössä on sauna, pesula ja kuivaushuone, ja jokaiseen asuntoon kuuluu irtaimistovarasto. Kun varaat uuden kotisi ajoissa, voit itse vaikuttaa sen ilmeeseen. Kokoa Laptin laajasta valikoimasta mieleisesi sisustuskokonaisuus, ja toteutamme sen veloituksetta. Lisähintaisina muutostöinä toteutamme yksilöllisemmätkin toiveet. Erikseen myytävät autopaikat ja tallit ovat varattu 3h+k ja isommille asunnoille. Kysy lisätietoja myyjältä.

Perustiedot

Kohdenumero
r37474
Sijainti
Helsinki, Oulunkylä, Paturintie 3, 00640
Rakennusvaihe
Rakenteilla
Rakentamisen aloitus
Toukokuu 2021
Rakentamisen valmistuminen
Heinäkuu 2022
Taloyhtiö
Asunto Oy Helsingin Nestor
Kerrosten määrä
4
Autopaikat
Autopaikkoja on yhteensä 14 kpl, näistä 4 kpl on puolilämpimiä autotallipaikkoja, 8 kpl katospaikkoja ja 2 kpl kattamattomia pihapaikkoja. Yhtiölle jää yksi kattamaton liikuntaesteisen pihapaikka kaikki muut autopaikat on osakkeina myytäviä. 4 kpl sähköautopaikkoja sijaitsee katoksessa.
Muuta taloyhtiöstä

RAKENNUSTAPASELOSTE

Betoni

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma

KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, talopesula, kuivaushuone, saunaosasto, kerhotila ja tekniset tilat

KATTOTYYPPI

tasakatto/bitumikermikate

ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö

Huoneistoja yhteensä
30
Tontin vuokraaja
1

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.