Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

View of Paloheinä, Helsinki

Asuinalueena Paloheinä, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Paloheinä, Helsinki? Tutustu alueeseen

Paloheinä on pientalovaltainen kaupunginosa Pohjois-Helsingissä. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Länsi-Pakila ja Torpparinmäki.

Paloheinä asuinalueena

Alueelle rakennettiin 1950-luvulla rintamamiestaloja, joiden tilalle on 1980-luvulla noussut rivi-, pari- ja omakotitaloja. Alue on siis hyvin pientalovaltainen ja suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Alueen talouksista noin 40 % on lapsiperheitä.

Tänä päivänä Paloheinä on kaunista pientaloaluetta, mikä sopii täydellisesti lapsiperheille. Lähialueiden kanssa Paloheinä tarjoaa todella hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Haetko perheystävällistä asuinaluetta? Tutustu Paloheinään!

Millaista on asua Paloheinässä Helsingissä?

Noin 6 000 asukkaan Paloheinästä löytyy peruspalvelut: ostokset voi hoitaa paikallisessa päivittäistavarakaupassa ja lapsille on päiväkoteja sekä ala-aste. Paloheinästä löytyy myös terveysasema sekä kirjasto.

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Paloheinä tarjoaa Keskuspuiston ulkoilureitit. Talvisin reiteillä on myös mahdollista hiihtää. Lisäksi talvisin järjestetään hiihto-, sauvakävely- ja lumikenkäilyopetusta. Kaupunginosassa sijaitsee myös jäähalli ja golfin pelaajille 9-väyläinen golfkenttä. Vähän matkan päässä Paloheinästä sijaitsee Tuomarinkartano, missä on ratsutalleja ja vinttikoirarata.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Paloheinä, Helsinki

euro_symbolNeliöhinta
3749 €/m² arrow_downward
Helsinki: 5 710 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
15 vrk arrow_downward
Helsinki: 43 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Paloheinä, Helsinki

Alueen yleisin asumistyyppi on pientalo ja asuntojen keskikoko on 100.4 m².

1 % kerrostaloasuntoja99 % pientaloasuntoja
93 % omistusasujia7 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00670. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.7
child_friendlyLapsiperheitä
39 %
personKeski-ikä
40 v