View of Paloheinä, Helsinki

Asuinalueena Paloheinä, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Paloheinä, Helsinki? Tutustu alueeseen

Paloheinä on pientalovaltainen kaupunginosa Pohjois-Helsingissä. Sen naapurikaupunginosia ovat mm. Länsi-Pakila ja Torpparinmäki.

Paloheinä asuinalueena

Alueelle rakennettiin 1950-luvulla rintamamiestaloja, joiden tilalle on 1980-luvulla noussut rivi-, pari- ja omakotitaloja. Alue on siis hyvin pientalovaltainen ja suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa. Alueen talouksista noin 40 % on lapsiperheitä.

Tänä päivänä Paloheinä on kaunista pientaloaluetta, mikä sopii täydellisesti lapsiperheille. Lähialueiden kanssa Paloheinä tarjoaa todella hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Haetko perheystävällistä asuinaluetta? Tutustu Paloheinään!

Millaista on asua Paloheinässä Helsingissä?

Noin 6 000 asukkaan Paloheinästä löytyy peruspalvelut: ostokset voi hoitaa paikallisessa päivittäistavarakaupassa ja lapsille on päiväkoteja sekä ala-aste. Paloheinästä löytyy myös terveysasema sekä kirjasto.

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Paloheinä tarjoaa Keskuspuiston ulkoilureitit. Talvisin reiteillä on myös mahdollista hiihtää. Lisäksi talvisin järjestetään hiihto-, sauvakävely- ja lumikenkäilyopetusta. Kaupunginosassa sijaitsee myös jäähalli ja golfin pelaajille 9-väyläinen golfkenttä. Vähän matkan päässä Paloheinästä sijaitsee Tuomarinkartano, missä on ratsutalleja ja vinttikoirarata.

Lue lisää

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Paloheinä, Helsinki

Neliöhinta
4310 €/m²
Helsinki: 6 345 €/m²
Markkinointiaika
71 vrk
Helsinki: 48 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Paloheinä, Helsinki

Postinumeroalueella 00670, johon Paloheinä kuuluu, yleisin asumistyyppi on pientalo ja asuntojen keskikoko on 100.9 m².

1 % kerrostaloasuntoja99 % pientaloasuntoja
93 % omistusasujia7 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00670. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
Talouksien keskikoko
2.6
Lapsiperheitä
37 %
Keski-ikä
41 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.