Myytävät asunnot Länsi-Pasila, Helsinki: 8 kpl

Hakuehdot: Länsi-Pasila, Helsinki

Myytävät asunnot Länsi-Pasila, Helsinki: 8 kpl

Hakuehdot: Länsi-Pasila, Helsinki

Asunto Pasilasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Pasilassa. Pasila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Laajentuva ja rakentuva Pasila tulee jatkossakin tarjoamaan erilaisia asuntovaihtoehtoja etsijälle.

Myytävät asunnot Pasilassa

Pääradan molemmille puolille jakautuneesta Pasilasta löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin. Itä-Pasilaan rakennetut massiiviset kerrostalot tarjoavat asumisratkaisuja hyviä liikenneyhteyksiä arvostavalle, kun taas Länsi-Pasilan lähellä sijaitseva Helsingin keskuspuisto tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet lapsiperheille. Tulevaisuudessa Keski-Pasilaksi ristityltä alueelta tulee löytymään korkeiden tornitalojen lisäksi myös matalampia kaupunkihuviloita.

Uusi koti Pasilasta?

Pasilassa palvelut ovat lähellä, mutta tarvittaessa matka Helsingin keskustaan sujuu helposti junalla, bussilla tai raitiovaunulla. Urheilusta nauttivalle lähistöllä sijaitsee Käpylän urheilupuisto ja penkkiurheilijalle Hartwall Areena on vielä lähempänä. Messukeskuksesta löytyy erilaisia tapahtumia jopa viikottain ja pian valmistuva Tripla tuo mukanaan asuntoja, toimistoja, hotelleja ja jopa kauppakeskuksen.

Kiinnostaako asuminen Pasilassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen