View of Punavuori, Helsinki

Asuinalueena Punavuori, Helsinki

Onko haaveissasi asunto alueelta Punavuori, Helsinki? Tutustu alueeseen

Punavuori on kaupunginosa Helsingin lounaisosassa. Se on Helsingin tiheimmin asuttu asuinalue ja lasketaan osaksi Helsingin keskusta-aluetta.

Punavuori asuinalueena

Punavuori on pääosin vanhaa kerrostaloaluetta mutta puutalokortteleitakin alueelta löytyy. Punavuorelle eli Rööperille on tunnusomaista myös tehdasrakennukset. Muun muassa Sinebrychoffin, nyt jo muuhun käyttöön kunnostetut tehdasrakennukset sijaitsevat alueella. Koffin puistosta on puolestaan muodostunut yksi Helsingin suosituimmista kesäisistä olohuoneista.

Millaista on asua Punavuoressa Helsingissä?

Punavuoresta on lyhyt matka Helsingin keskustaan ja keskeisen sijainnin johdosta alueelta löytyy kattavat liikenneyhteydet ja palvelut. Punavuori on täynnä erilaisia putiikkeja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Punavuoressa jos missä suorastaan tunnet kaupungin sykkeen!

Lue lisää

Katso myös koko Helsinki asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Punavuori, Helsinki

Neliöhinta
9061 €/m²
Helsinki: 6 383 €/m²
Markkinointiaika
43 vrk
Helsinki: 50 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Punavuori, Helsinki

Postinumeroalueella 00150, johon Punavuori kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 55.6 m².

100 % kerrostaloasuntoja0 % pientaloasuntoja
51 % omistusasujia49 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 00150. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
Talouksien keskikoko
1.6
Lapsiperheitä
13 %
Keski-ikä
40 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.