Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Myytävät omakotitalot Vuosaari, Helsinki: 3 kpl

Hakuehdot: Vuosaari, Helsinki · Omakotitalo

Myytävät omakotitalot Vuosaari, Helsinki: 3 kpl

Hakuehdot: Vuosaari, Helsinki · Omakotitalo

Asunto Vuosaaresta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Vuosaaressa. Merenläheinen Vuosaaren kaupunginosa sijaitsee Itä-Helsingissä ja sen viereisiä kaupunginosia ovat Mellunmäki ja Puotila.

Myytävät asunnot Vuosaaressa

Vuosaari on asukasluvultaan Helsingin suurin kaupunginosa. Alueen asuntotarjonta on kattava ja koteja löytyy sekä kerrostaloista että pientaloista. Vuosaaren keskustassa sijaitsee Suomen korkein asuinrakennus Cirrus, jossa on 26 kerrosta.

Uusi koti Vuosaaresta?

Vuosaaressa on kattavasti kauppoja ja palveluita. Ostokset voi hoitaa kätevästi kauppakeskus Columbuksessa. Liikkujille Vuosaari tarjoaa useita mahdollisuuksia, sillä alueelta löytyy muun muassa urheilukenttä ja jäähalli. Kulttuuri keskittyy Vuosaaressa Vuotaloon, jossa on kirjaston lisäksi teatteriesityksiä, kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

Kiinnostaako asuminen Vuosaaressa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisääkeyboard_arrow_down
Tutustu alueeseen