Asunto Oy Iin Rivikuja 4, Rivikuja 8

91100, Ii (Etelä-Ii)

Asunto Oy Iin Rivikuja 4 (0520535-5)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
1982
Kerrokset
1
Huoneistot
6
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei saatavilla

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Iin seurakunta
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Jokaisen huoneiston edustalla autopaikka.
Muut rakennukset
3

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2 h, k, s
62 m²
44 900 €
add
3h,k,kph,s,wc,vh,AK,var.
78,5 m²
74 000 €
add
3h,k,kph,s,wc,vh,AK,var.
78,5 m²
74 000 €
add
3h+k+s
78,5 m²
86 000 €
add
2h,k,s
62 m²
48 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.