Jotospirtti Oy, Tievapolku 8

99830, Inari (Saariselkä)

Jotospirtti Oy (0533539-5)

Rakennustyyppi
Lomahuoneisto
Rakennettu
2018
Kerrokset
1
Huoneistot
2
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
C2018

Muut tiedot

Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
piha-autopaikkoja: 2

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
Oh+4mh+s+parvi
104 m²
328 000 €
add
6h+tupak+s+parvi
104 m²
182 000 €
add
6h+tupak+s+parvi
104 m²
192 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.