Asunto Oy Jyväskylän Hillahelmi, Betonitie 6

40340, Jyväskylä (Huhtasuo)

Asunto Oy Jyväskylän Hillahelmi (0741572-7)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1990
Kerrokset
5
Huoneistot
40
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Ei tiedossa
Hissi
On
Energialuokka
D2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Sähköpistokepaikkoja 40 kpl

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h,kk,s + lasitettu parveke
50 m²
79 000 €
3h, k, s, kph, las.p.
60 m²
104 000 €
2h, kk, s, las.p.
50 m²
85 000 €
2h+k+s+lasitettup
50,5 m²
79 900 €
1h+kk+s
33,5 m²
64 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.