Asunto Oy Tourulan Lipas, Jyväskylä, Tourulantie 12

40100, Jyväskylä (Tourula)

Asunto Oy Tourulan Lipas, Jyväskylä (1775667-2)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2006
Kerrokset
5
Huoneistot
36
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
A2007

Muut tiedot

Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Sähköpistokepaikkoja 28 kpl

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h, k, vh, kph, s, p
57 m²
157 000 €
2h, k, s, kph, vh, las. parv.
59 m²
149 000 €
3,k,s,las.p
69 m²
186 000 €
3h+k+s
69 m²
187 000 €
2h,k,s,parveke
57 m²
149 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.