Asunto Oy Jyväskylän Väinölän Päijänteenranta, Väinöläntie 4

40420, Jyväskylä (Väinölä)

Asunto Oy Jyväskylän Väinölän Päijänteenranta (2878986-7)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
2
Huoneistot
9
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei saatavilla

Muut tiedot

Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autokatospaikkoja: 9, sähköpistokepaikkoja: 9, lisätietoa: Kaikki autopaikat on varustettu sähkölämmitys-/latauspisteellä
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
4h, k, s, vh
118,5 m²
597 000 €
add
3h+k+s
105 m²
512 500 €
add
4h, k, s, vh
105,5 m²
538 500 €
add
4h, k, s, vh
136 m²
752 500 €
add
3h+k+s
97 m²
485 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.