As Oy Haven, Kaarina, Metsätie 3

Metsätie 5

21620, Kaarina (Empo)

As Oy Haven, Kaarina (0496628-3)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
2
Huoneistot
7
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei tiedossa

Muut tiedot

Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Autokatospaikkoja: 7
Muut rakennukset
2

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
4h, avok, 2kh, s, khh, 2wc, vh, var, terassi, ak
108 m²
499 000 €
4h+avok+wc+kph+s+var
108 m²
429 000 €
4h+avok+wc+kph+s+var
108 m²
415 000 €
5h,k,2xkph,wc,s
222 m²
946 000 €
5h,k,2xkph,wc,s
222 m²
921 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.