Asunto Oy Varpusenpesä, Rytimäentie 15

67400, Kokkola (Rytimäki)

Asunto Oy Varpusenpesä (0179638-9)

Rakennustyyppi
Rivitalo
Rakennettu
1970
Kerrokset
1
Huoneistot
6
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
B2013

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Kokkolan kaupunki
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
piha-autopaikkoja: 6

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2 H + K + S
47,3 m²
89 900 €
add
2h+k+kph+s
47,3 m²
109 000 €
add
2h, k, s
47,3 m²
89 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.