Kiinteistö Oy Kouvolan Valtakatu 14, Kouvolankatu 14

Valtakatu 14

45100, Kouvola (Keskusta)

Kiinteistö Oy Kouvolan Valtakatu 14 (0470924-4)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
4
Huoneistot
13
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
G2007

Muut tiedot

Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Parkkipaikkoja: 7
Liikehuoneistot
4

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h,k,vh,kph,p
38 m²
29 000 €
Keskusta, 2h,k,kph,p
50 m²
39 000 €
4h,k,kph,s,lasitettu parveke
91 m²
60 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.