Asunto Oy Lahden Silkkiuikku, Ruoriniemenkatu 3

15140, Lahti (Niemi)

Asunto Oy Lahden Silkkiuikku (2781406-3)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2019
Kerrokset
8
Huoneistot
40
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
C2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autopaikat vuokrataan väliaikaisesti YIT:n toimesta.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h-k, makuualkovi, kph, ranskalainen parveke
30,5 m²
131 000 €
3h,avok,kph/s,lasip.
67 m²
234 000 €
3h, kt, s, lasitettu parveke
67 m²
239 800 €
2h+kt+s
52 m²
190 200 €
4h+kt+s
76,5 m²
398 800 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.