Asunto Oy Lempäälän Rantahovi, Hopearaitti 6

37500, Lempäälä (Maakala (Lempäälän keskustan tuntumassa Maakalantien varrella).)

Asunto Oy Lempäälän Rantahovi (2645957-3)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2022
Kerrokset
5
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
B2018

Muut tiedot

Autopaikat
Taloyhtiön hallinnassa on sähköistettyjä auton pihapaikkoa, jotka toimivat myös sähköauton latauspaikkoina.
Muut rakennukset
2

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2h+kt+ph+s+parveke
58 m²
235 900 €
3h+kt+ph+s+parveke
80 m²
319 900 €
3h+kt+ph+s+parveke
66 m²
275 550 €
3h+kt+ph+s+parveke
66 m²
284 400 €
3h+kt+ph+s+parveke
66 m²
264 900 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.