Lintulammentie 15, Höyhtyä, Oulu

Asunto Oy Oulun Satakieli

Tule tutustumaan uusiin kalustettuihin esittelykaksioihimme: C1 ja C49. Kevätkampanjana saat 30.4.2023 mennessä kaksion ostaessasi autohallipaikan 5.000 EUR:lla. Satakieli on muuttovalmis kohde jonka moderneissa kodeissa pääset nauttimaan asumisesta huolettomasti uudessa kodissa. Oulun Satakielen asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu selkeiksi ja arjen toimintoihin sopiviksi. Maanalaisessa pysäköintihallista voit hankkia autohallipaikan kulkupelillesi. Kaikissa kodeissa on viilennys vakiona parantamassa elämänlaatua kesällä. Asunnoissa on etätöiden tekemistä helpottava nopea laajakaista, ILoq-lukitus sekä olosuhdeseuranta, joka mahdollistaa asuntokohtaisen lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella. Omalle autolle ei välttämättä ole tarvetta sillä omasta pihasta löytyy yhteiskäyttöauto. Asuntojen lämmitysmuotona toimii vesikiertoinen lattialämmitys, joka vapauttaa ikkunaseinät pattereista ja mahdollistaa jokaisen neliön hyödyntämisen sisustamisessa. Jokaisessa asunnossa on laadukas varustelu: Puustellin keittiö, Siemensin kodinkoneet, tammiparkettilattia ja kylpyhuonekalusteet Svedbergsiltä. Oulun Karjasillan Kulma on unelmien asuinalue. Lähellä kaupunkia ja palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Kotien lähellä on vehreitä puistoalueita, kauppoja ja kulttuuripalveluita. Keskustaan on parin kilometrin matka. Oulun Satakieli sijaitsee uudessa ja modernissa Karjasillan Kulman korttelissa. Kortteli on parhaillaan rakenteilla ja kokonaisuus on valmis arviolta 2028-30. Alueelle rakentuu yhteensä 11 kerrostaloa, joiden arkkitehtuuri mukailee lähiympäristön 1950- 60-, ja 70-lukujen rakennuskantaa. Korttelin keskellä tulee olemaan viihtyisä piha-alue Puhtibulevardi, joka toimii koko naapuruston keskuksena tuoden elämää ja iloa Karjasillan Kulmalle. Alueen rakentamisen työmaaliikenne on järjestetty siten, että valmiiden kotien asukkaiden rauha säilyy. hartela.fi/satakieli

Perustiedot

Kohdenumero
p78334
Sijainti
Oulu, Höyhtyä, Lintulammentie 15, 90140
Rakennusvaihe
Muuttovalmis
Rakentamisen aloitus
Toukokuu 2021
Rakentamisen valmistuminen
Heinäkuu 2022
Taloyhtiö
Asunto Oy Oulun Satakieli
Kerrosten määrä
8
Autopaikat
24 kpl autopaikkoja ja 1 kpl vuorottaispysäköintipaikka maanalaisessa pysäköintihallissa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Muuta taloyhtiöstä

RAKENNUSTAPASELOSTE

Betoni

HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma

KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.

PESUTILOJEN KUVAUS

LED-kattovalaisin, Svedbergs-peilikaappi pistorasialla ja LED-ylävalolla, Svedbergs-allaskaluste pesualtaalla, wc-istuin, kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Pohjakuvan mukaisesti tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle. Pesuhuoneissa vesikiertoinen lattialämmitys vakiokierrolla.

KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Suunnitelmien mukaiset Puustellin tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas, liesikupu, keraaminen keittotaso ja kalusteuuni., stianpesukone, kylmäkoneet pohjakuvan mukaisesti ja varaus mikrolle.

SAUNAN KUVAUS

Sauna huoneistossa pohjakuvan mukaisesti: Katto ja seinät tervaleppäpaneeli, lauteet tervaleppä. Lattia keraaminen laatta. Varusteena valaisin ja sähkökiuas.

VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Talosta löytyy pyörävarasto, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille. Jokaiselle huoneistolle on varattu kellarikerrokseen oma irtaimistovarasto.

KATTOTYYPPI

Harja/huopakate

ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteistö liitetään Oulun Energian kaukolämpöverkkoon. Viilennys vakioina asunnoissa.

Huoneistoja yhteensä
53
Tontin vuokraaja
2

Kohteet taloyhtiössä, 5 kpl

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
C 24
1h+kt
27,5 m²
4
54 391 €
136 600 €
Vapaa
C 4
1h+kt
27,5 m²
1
52 580 €
132 200 €
Vapaa
C 43
2h+kt+s
42 m²
7
77 278 €
192 500 €
Vapaa
C 46
2h+kt
47,5 m²
7
73 962 €
185 300 €
Vapaa
C 49
2h+kt+s
42 m²
8
79 747 €
199 500 €
Vapaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.