Asunto Oy Porin Musantie 5, Musantie 5

28610, Pori (Musa)

Asunto Oy Porin Musantie 5 (0222087-5)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1972
Kerrokset
2
Huoneistot
20
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
F2007

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Porin Kaupunki
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autotalleja: 1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kt+sh/wc ja ranskalainen parveke
20 m²
22 000 €
1h+kk, ransk.parveke
20 m²
23 000 €
1h,kk,p
29 m²
31 500 €
1h+kt+sh/wc ja ranskalainen parveke
20 m²
23 000 €
1h+kk+kph+ranskalainen parveke
29 m²
34 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.