Asunto Oy Pukkilan Onninpuisto 1, Onnintie 4

07560, Pukkila (Kirkonkylä)

Asunto Oy Pukkilan Onninpuisto 1 (2321291-1)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
1
Huoneistot
6
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
D2018

Muut tiedot

Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Sähköpistokepaikkoja 8 kpl

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2h+kk+s+lasitettu kuisti+varasto
51 m²
118 000 €
add
2h, kk,s
51 m²
124 000 €
add
2h+kk+s
51 m²
129 000 €
add
2h+kk+s
51 m²
133 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.