Kiinteistö Oy Raahen Kauppakulma, Kauppakatu 52

92100, Raahe (Keskusta)

Kiinteistö Oy Raahen Kauppakulma (0527229-1)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1985
Kerrokset
2
Huoneistot
17
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
B2007

Muut tiedot

Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Parkkipaikkoja: 10
Liikehuoneistot
14
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
Kerrostalo yksiö Raahen keskusta
34 m²
38 000 €
Liiketila, kk, wc
62 m²
47 000 €
2h,k,ph,s
56 m²
48 000 €
2h, k, kph/wc, s
56 m²
58 000 €
Liiketila, kk, wc
55 m²
33 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.