Bostads Ab Karis Köpmansgatan 28, Kauppiaankatu 28

10300, Raasepori (Karjaa)

Bostads Ab Karis Köpmansgatan 28 (0599158-7)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1986
Kerrokset
3
Huoneistot
17
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
G2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autokatospaikkoja 8 kpl
Liikehuoneistot
4

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
1h+kk+alk+s
37 m²
76 000 €
2 h,k,kph,s
50 m²
105 000 €
2h+k+s
52 m²
115 900 €
1h,alkovi,kk,kph,parv
37 m²
69 000 €
3h+k+s+lasitettu parveke
76,5 m²
168 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.