View of Raisio

Asuinalueena Raisio

Onko haaveissasi asunto alueelta Raisio? Tutustu alueeseen

Raisio on noin 25 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa, noin 8 kilometriä Turusta lounaaseen. Raision kaupunki jakautuu 14 kaupuginosaan. Raision asukasmäärä on kasvanut voimakkaasti sotien jälkeen. Turun läheisyys tekee siitä houkuttelevan asuinpaikan niille, jotka haluavat asua pikkukaupungissa, mutta silti olla lähellä suuren kaupungin työ- ja koulutuspaikkoja ja palveluita.

Raision asuinalueet

Myytävät asunnot Raisiossa muodostuvat pääasiassa kerrostaloasunnoista ja omakotitaloista. Jonkin verran rivitaloasuntoja on myös tarjolla. Tarjonta vaihtelee noin 50 000 – 60 000 euron kerrostaloasunnoista usean sadan tuhannen suuriin omakotitaloihin. Asuntoja on tarjolla niin kaupunkimaisesta ympäristöstä kaupungin keskusta-alueelta kuin haja-asutusalueelta luonnon helmastakin.

Millaista on asua Raisiossa?

Raisio tarjoaa runsaasti urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia asukkailleen. Kaupungin alueella on useita urheilu- ja palloilukenttiä, kuntoratoja sekä liikuntakeskus, jossa on mm. tenniskenttiä, jalkapallokenttä ja kaksi jäähallia. Raisiossa on kuusi peruskoulun ala-astetta, yläaste, lukio ja kauppa-, ammatti- ja työväenopisto. Muutaman kilometrin päässä, Turussa, on tarjolla runsaasti monien eri alojen koulutusta ammattioppilaitoksista yliopistoihin.

Kehätien varrella sijaitsee Kauppakeskus Mylly, joka on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Parin kilometrin päässä Myllystä on Ikea. Näiden kahden ympärille on muodostunut vilkas ostosalue. Lisää ostosmahdollisuuksia tarjoaa vartin ajomatkan päässä Turku.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Asuntojen hinnat alueella Raisio

euro_symbolNeliöhinta
2161 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
52 vrk

Pyydä asuntolainatarjous

Oletko ostamassa asuntoa ja tarvitset asuntolainaa tai haluatko kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi? Etuovi.comin lainalaskurilla saat kätevästi samalla kertaa lainatarjouksen usealta pankilta.