Asunto Oy Rovaniemen Kuusela, Korkalonkatu 1

96100, Rovaniemi (Keskusta)

Asunto Oy Rovaniemen Kuusela (2483967-9)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2015
Kerrokset
4
Huoneistot
32
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
C2018

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Rovaniemen kaupunki
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
autohallipaikkoja: 20, lisätietoa: Autohallipaikat myydään omina osakkeina.

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
3h,k,s,las.p
80 m²
286 000 €
3 h , k , kph , s , wc/khh , 2 vh , lasitettu parv
80 m²
279 000 €
2h,k,s,las.p
46 m²
159 000 €
3h, k, kph, s, wc/khh, 2vh + las.parveke
72,5 m²
198 000 €
2h, kk, kph, s + las.parveke
47 m²
166 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.