View of Pruukinranta, Seinäjoki

Asuinalueena Pruukinranta, Seinäjoki

Onko haaveissasi asunto alueelta Pruukinranta, Seinäjoki? Tutustu alueeseen

Seinäjoen Pruukinranra toimi vuoden 2016 asuntomessualueena. Alueelle jätettiin koskematonta metsää ja kalliota, jotta alueen asukkaat pääsevät nauttimaan upeiden asumismahdollisuuksien lisäksi myös luonnosta.

Pruukinranta asuinalueena

Vuoden 2016 asuntomessut järjestettiin Seinäjoen Pruukinrannassa ja alueelle rakennettiin yhteensä 43 kohdetta, joista 35 on omakotitaloja. Omakotitalojen lisäksi asuntoja löytyy myös puukerrostaloista, sekä luhtitaloista ja rivitaloista. Pruukinrannan alue on tiivis ja sopii hyvin myös lapsiperheille. Lue lisää
Pruukinrannan asuntomessualueesta blogista!

Millaista on asua Pruukinrannassa Seinäjoella?

Pruukinrannan alue sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Seinäjoen keskustasta. Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka tarjoaa kattavat palvelut. Seinäjoki tunnetaan Alvar Aallon suunnittelemasta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta ja erityisesti sen Lakeuden Ristin kirkosta. Seinäjoella järjestetään kaksi suurta musiikkitapahtumaa vuodessa: Provinssirock ja Tangomarkkinat.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Seinäjoki asuinalueena

Asuminen ja asukkaat alueella Pruukinranta, Seinäjoki

Postinumeroalueella 60200, johon Pruukinranta kuuluu, yleisin asumistyyppi on pientalo ja asuntojen keskikoko on 86.9 m².

24 % kerrostaloasuntoja76 % pientaloasuntoja
68 % omistusasujia32 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 60200. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2.2
child_friendlyLapsiperheitä
32 %
personKeski-ikä
35 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.