Asunto Oy Jyväskylän Syke City, Vapaudenkatu 48

Vapaudenkatu 48-50

40100, Jyväskylä (Keskusta)

Asunto Oy Jyväskylän Syke City (2735191-9)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
2017
Kerrokset
Ei tiedossa
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
C2013

Asuinrakennukset, 2 kpl

Asuinrakennus
RakennettuEi tiedossa
KerroksetEi tiedossa
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa
Kerrostalo
Rakennettu2017
KerroksetEi tiedossa
HuoneistotEi tiedossa
HissiEi tiedossa

Muut tiedot

Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Autopistokepaikkoja: 5
Liikehuoneistot
3

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Selaimesi tai laitteesi ei tue WebGL-rajapintaa, joten karttaa ei voida näyttää. Ohjeita selaimen päivittämiseen löydät osoitteesta https://get.webgl.org/.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Keskusta, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
2H+KT+KPH+VH
43 m²
196 400 €
3h,kt,s
55 m²
239 000 €
3h,kt,s
55 m²
239 000 €
2h+k+kph
54 m²
219 000 €
2h+k+kph
54 m²
219 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat muun muassa julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.