Asunto Oy Penttilän Mundus, Joensuu

Asunto Oy Penttilän Mundus, Joensuu (2954682-4)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
Ei tiedossa
Huoneistot
17
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
Ei tiedossa

Muut tiedot

Kattomateriaali
Huopa

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
3h+kt
51,5 m²
212 600 €
3h+kt+s
66,5 m²
311 400 €
3h+kt
51,5 m²
199 600 €
2h+kt+s
43,5 m²
189 200 €
3h+kt+s
66,5 m²
293 800 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.