Asunto Oy Helsingin Linnavuorenpuisto

Asunto Oy Helsingin Linnavuorenpuisto (2983170-5)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
Ei tiedossa
Huoneistot
28
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
Ei tiedossa

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autopistokepaikkoja: 13 Autokatospaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: 2

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
4h+kt+s
96 m²
370 000 €
add
4h+kt+s
96 m²
389 000 €
add
1h+kt
37 m²
212 000 €
add
1h+kt
37 m²
172 000 €
add
4h+kt+s
96 m²
370 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.