Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa

Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa (3102908-4)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
Ei tiedossa
Huoneistot
41
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
On
Energialuokka
Ei saatavilla

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Vantaan SRK
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Autokatospaikkoja: 9 Parkkipaikkoja: 8

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
2h+kt
52 m²
203 300 €
add
2h+kt
52 m²
203 300 €
add
2h+kt
41,5 m²
172 300 €
add
3h+kt
59,5 m²
235 600 €
add
2h+kt
52 m²
198 200 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.