View of Niemenranta, Tampere

Asuinalueena Niemenranta, Tampere

Onko haaveissasi asunto alueelta Niemenranta, Tampere? Tutustu alueeseen

Luonnonläheinen Niemenranta on asuinalue noin kahdeksan kilometrin päässä Tampereen ydinkeskustasta. Sen lähialueita ovat muuan muassa Lielahti ja Lentävänniemi.

Niemenranta asuinalueena

Pitkälti kerrostaloista koostuva Niemenranta on uusi, rauhallinen ja kehittyvä asuinympäristö. Upealla paikalla Näsijärven rannalla sijaitseva Niemenranta tarjoaa hienon asuinympäristön kaupungin laidalla. Luonnonläheisestä asuinalueesta haaveilevalle Niemenranta on oivallinen paikka, eivätkä palvelut ole pitkän matkan päässä. Alue houkuttelee niin uudesta kodista haaveilevia kuin asuntosijoittamisesta kiinnostuneita.

Millaista on asua Niemenrannassa?

Niemenrannan asuinalue on uusi vanhan tehtaan maille nouseva asuinalue Länsi-Tampereella. Noin kilometrin päässä Niemenrannasta sijaitsee Lielahti, jonka hypermarketeissa ostokset hoituvat helposti. Lielahdesta löytyy myös tukku monen eri alan liikkeitä kuten vaate-, urheilu-, auto- ja kodinkoneliikkeitä. Tulevaisuudessa Niemenrannan asukkaat pääsevät nauttimaan alueen monipuolisesta puistoelämästä, vehreistä korttelipihoista ja liikkumisesta Näsijärven upeilla rannoilla. Puistomainen ympäristö tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Liikunnan ystäville läheisestä Lielahdesta löytyy urheilukenttä, jossa on mm. yleisurheilun suorituspaikkoja ja rantalentopallokenttä. Talvella kentän paikalla on luistelualue ja jääurheilua varten kaukalo. Niemenrannan asukkaat pääsevät myös liikkumaan linja-autolla Tampereen elävään keskustaan mutkattomasti.

Lue lisääkeyboard_arrow_down

Katso myös koko Tampere asuinalueena

Asuntojen hinnat alueella Niemenranta, Tampere

euro_symbolNeliöhinta
4399 €/m² arrow_upward
Tampere: 4 230 €/m²
scheduleMarkkinointiaika
185 vrk arrow_upward
Tampere: 53 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Niemenranta, Tampere

Postinumeroalueella 33400, johon Niemenranta kuuluu, yleisin asumistyyppi on pientalo ja asuntojen keskikoko on 77.2 m².

50 % kerrostaloasuntoja50 % pientaloasuntoja
54 % omistusasujia46 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 33400. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 5.4.2018 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/da90cdda5be3873789268e1b8f80567b.jpg
peopleTalouksien keskikoko
2
child_friendlyLapsiperheitä
25 %
personKeski-ikä
39 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.