Asunto Oy Keskitie 14, Keskitie 14

Pohjoiskulma 2

00750, Vantaa (Kuninkaala)

Asunto Oy Keskitie 14 (0658823-9)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
1949 - 1987
Kerrokset
1 - 2
Huoneistot
2
Lämmönlähde
Sähkö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei saatavilla

Asuinrakennukset, 2 kpl

Erillistalo
Rakennettu1949
Kerrokset2
Huoneistot1
HissiEi
Erillistalo
Rakennettu1987
Kerrokset1
Huoneistot1
HissiEi

Muut tiedot

Lämmitys
Suora sähkölämmitys
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autotalleja: 1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
4h, k, rt, 2x erill.wc, kph, sauna, takkahuone
125 m²
395 000 €
4h+k+s+kellari
93 m²
309 000 €
4h, k, s
93 m²
298 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.