Asunto Oy Vantaan Viertolankaari, Osmankäämintie 22

01300, Vantaa (Viertola)

Asunto Oy Vantaan Viertolankaari (3192818-6)

Rakennustyyppi
Erillistalo
Rakennettu
1949
Kerrokset
1
Huoneistot
Ei tiedossa
Lämmönlähde
Muu
Tontin omistus
Vuokra
Hissi
Ei
Energialuokka
B2018

Muut tiedot

Tontin vuokraaja
Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky
Autopaikat
Taloyhtiössä on yhteensä 15 autopaikkaa. Jokaisen asunnon hallintaan kuuluu yksi autopaikka ja ylimääräisen paikan pystyy ostamaan. Autopaikan hinta on 2500€ ja hoitovastikearvio 20€/kk
Muut rakennukset
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Myynnissä olleiden kohteiden ilmoitushistoriaa ei ole saatavilla.

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.