Kiinteistö Oy Virtain Liikekeskus, Virtaintie 31

34800, Virrat (Keskusta)

Kiinteistö Oy Virtain Liikekeskus (0158042-2)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
1971
Kerrokset
4
Huoneistot
21
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
C2013

Muut tiedot

Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Parkkipaikkoja: 15
Liikehuoneistot
11

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
asuinhuoneisto
42 m²
22 500 €
add
3h+k+sh
75 m²
41 000 €
add
1h, tupak, kph/wc, vh
42 m²
21 800 €
add
1h, avok, kph/wc, vh
37 m²
22 500 €
add
1h+kk
42 m²
0 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.