Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät loma-asunnot Hämeenlinna: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät loma-asunnot · Hämeenlinna · omistusasunnot

Myytävät loma-asunnot Hämeenlinna: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät loma-asunnot · Hämeenlinna · omistusasunnot

Uudet ja nostetut ensin

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Hämeenlinnasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Hämeenlinnassa. Hämeenlinna sijaitsee suunnilleen Helsingin ja Tampereen puolivälissä, Vanajaveden etelärannalla. Hämeenlinnan viereisiä kuntia ovat muun muassa Valkeakoski ja Akaa.

Myytävät asunnot Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan rakennuskanta on kattavaa ja asuntojen tarjonta vaihtelee eri asuinalueiden välillä. Lähempänä keskustaa on runsaasti kerrostaloasuntoja, mutta keskustan reunoille mennessä rakennuskanta muuttuu selkeästi pientalopainotteisemmaksi. Hämeenlinnan eri asuinalueet ovat miellyttäviä ja kaupungista löytyy koteja moniin eri tarpeisiin.

Uusi koti Hämeenlinnasta?

Hämeenlinnassa on paljon tarjontaa eri tekemisistä. Ulkoilun ystävät pääsevät nauttimaan esimerkiksi Vanajaveden maisemista tai Aulangon luonnonpuistosta. Lisäksi Hämeen linna tarjoaa useita museokohteita. Hämeenlinnassa voi harrastaa useita eri urheilulajeja ja kaupungin alueella onkin useita eri urheilukenttiä ja liikuntahalleja. Palvelut ovat jakautuneet Hämeenlinnassa tasaisesti eri asuinalueille, joten yleensä asukkailla on lyhyt matka sekä ruokakauppoihin että kouluihin ja päiväkoteihin.

Kiinnostaako asuminen Hämeenlinnassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen