Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät loma-asunnot Eira, Helsinki: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät loma-asunnot · Eira, Helsinki

Myytävät loma-asunnot Eira, Helsinki: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät loma-asunnot · Eira, Helsinki

Uudet ja nostetut ensin

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Eirasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Eirassa. Rauhallinen Eira sijaitsee Helsingin eteläisessä osassa. Alueen historia on hyvin edelleen havaittavissa ja lisäksi Eirasta löytyy luontoa sitä kaipaaville.

Myytävät asunnot Eirassa

Asuntotarjonta Eirassa on hieman erilainen kuin muissa Helsingin kaupunginosissa. Alueen arkkitehtuuri on kaunista ja suuri osa rakennuksista edustaa jugend-tyyliä. Eiran rakennuskanta koostuu suurimmaksi osaksi 1900-luvun alussa rakennetuista kolmikerroksisista kerrostaloista. Rauhallisessa Eirassa asukkaat pääsevät nauttimaan niin meren kuin luonnonkin läheisyydestä.

Uusi koti Eirasta?

Eirasta löytyy eri asumismahdollisuuksien lisäksi myös muutakin. Alueen arvokkuuden voi huomata alueella sijaitsevista useista eri valtioiden suurlähetystöistä. Lisäksi alueen upeuteen vaikuttavat vanha kaunis rakennustyyli, sekä meren läheisyys ja Eiran puisto, jossa saa varmasti vierähtämään tovin jos toisenkin. Eirasta on hyvät kulkuyhteydet muualle Helsinkiin, mutta ostokset ja muut asiat saa helposti hoidettua myös lähialueilla sijaitsevissa kaupoissa.

Kiinnostaako asuminen Eirassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen