Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät tontit Alppila, Helsinki: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Alppila, Helsinki

Myytävät tontit Alppila, Helsinki: 0 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Alppila, Helsinki

Uudet ja nostetut ensin

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Alppilasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Alppilassa. Alppila sijaitsee Linnanmäen vieressä, Helsingin keskustan pohjoispuolella. Alppilassa asuu kaikenikäisiä ihmisiä ja asuntotarjonta on kattava.

Myytävät asunnot Alppilassa

Alppilassa on paljon valinnanvaraa asunnoissa. Alppilan alueella voidaan nähdä asuntoja eri aikakausilta ja rakennustyyleistä. Alueelta löytyy vanhoja 1900-luvun alun kivisiä jugend-taloja ja alkuperäisiä puutaloja, mutta myös 2010-luvun moderneja kerrostaloja. Alppilasta löytyy suurimmaksi osaksi pieniä ja kompakteja asuntoja.

Uusi koti Alppilasta?

Alppilan useat puistot tekevät alueella asumisesta entistä mukavampaa, eikä kahviloita tai muita palveluita varten tarvitse lähteä kauas. Alppilan asukkaat saavat nauttia useista eri kulttuurikohteista alueellaan, mutta matka Helsingin keskustaan ei kuitenkaan vie kauaa. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet muualle Helsinkiin.

Alppilan viereiselle Konepajan alueelle on rakenteilla niin toimisto-, kuin asuintalojakin. Myös vanhoja rakennuksia on otettu uuteen käyttöön.

Kiinnostaako asuminen Alppilassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen