Etuovi.com Kärki
Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät tontit Järvenpää: 7 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Järvenpää

Myytävät tontit Järvenpää: 7 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Järvenpää

Asunto Järvenpäästä?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Järvenpäässä. Järvenpää sijaitsee pääradan varrella muutaman kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Nimensä mukaisesti Järvenpää sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispäässä.

Myytävät asunnot Järvenpäässä

Järvenpään asuntotarjonta on kattavaa ja halutessaan voi asua lähellä keskustaa, luontoa tai maalaismaisemaa. Lähempänä keskustaa on enemmän kerrostaloasuntoja, mutta mitä kauemmaksi keskustasta mennään, sitä enemmän on tarjolla omakotitaloja ja muita pientaloja. Järvenpää tarjoaa monia mahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin.

Uusi koti Järvenpäästä?

Järvenpäässä on kattava valikoima kauppoja ja palveluita. Lisäksi keskustasta on lyhyt matka Tuusulanjärven rannalla sijaitsevaan puistoon, josta on upeat näkymät järven suuntaan. Näistä upeista järvimaisemista ovat osansa nauttineet myös useat taiteilijat, kuten Jean Sibelius, Eero Järnefelt ja Juhani Aho, jotka kuuluivat Tuusulanjärven taiteilijayhteisöön. Järvenpäässä on hyvät mahdollisuudet harrastaa kulttuuria ja eri urheilulajeja.

Kiinnostaako asuminen Järvenpäässä? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen