Myytävät tontit Kerava: 4 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Kerava · Muu

Myytävät tontit Kerava: 4 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Kerava · Muu

Asunto Keravalta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Keravalla. Kerava sijaitsee pääkaupunkiseudun pohjoisessa osassa Uudenmaan maakunnassa, lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä. Keravan läpi kulkee päärata ja viereisiä kaupunkeja ovat muun muassa Vantaa, Sipoo ja Tuusula.

Myytävät asunnot Keravalla

Keravan rakennuskanta on kattavaa ja asuntotarjonta vaihtelee eri kaupunginosien välillä. Lähempänä keskustaa on enemmän kerrostaloja, mutta kauempana keskustasta eri asuinalueilla on enemmän rivitaloja, paritaloja ja omakotitaloja. Viime vuosina Keravalla on aloitettu uudisrakentamista muun muassa kaupungin keskustassa.

Uusi koti Keravalta?

Keravalla on kattavat harrastusmahdollisuudet. Kaupungissa on useita urheilukenttiä, kaksi jäähallia, urheilupuisto kuntoportaineen sekä monia muita liikuntapaikkoja. Keravalla on useita urheiluseuroja. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Keravalta on helppoa kulkea töihin muualle, mutta kaupungissa on myös runsaasti teollisuutta. Perheen pienimmille Keravalta löytyy useita päiväkoteja, peruskouluja, lukio, ammattikouluja sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. Ostoksia Keravalla voi hoitaa uudessa kauppakeskus Karusellissa.

Kiinnostaako asuminen Keravalla? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen