Etuovi.com Kärki
Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät tontit Kokkola: 8 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Kokkola · Muu

Myytävät tontit Kokkola: 8 kpl

Hakuehdot: Myytävät tontit · Kokkola · Muu

Asunto Kokkolasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Kokkolassa. Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus Kokkola sijaitsee Pohjanlahden rannikolla. Kokkolan läheisiä kuntia ovat muun muassa Kruunupyy, Pietarsaari ja Kalajoki. Kokkolan asukkaista hieman yli 13% prosenttia puhuu ruotsia ja kunta on kaksikielinen.

Myytävät asunnot Kokkolassa

Kokkolan asuntotarjonta on kattavaa. Valikoima vaihtelee eri vuosina rakennettujen asuntojen välillä. Kokkolan asumismahdollisuudet tarjoavat vaihtoehtoja pienemmistä halvoista kerrostaloista suurempiin hieman hintavampiin uusiin omakotitaloihin. Kokkolassa on mahdollista asua myös meren läheisyydessä.

Uusi koti Kokkolasta?

Kokkolan asukkaat saavat nauttia laajoista mahdollisuuksista ulkoiluun ja liikuntaan luonnossa. Kokkolassa on useita urheiluseuroja ja lisäksi läheinen meri tarjoaa upeita maisemia ja liikuntamahdollisuuksia. Keski-Pohjanmaan maakuntakeskuksena Kokkolassa on paljon teollisuutta ja työpaikkoja. Perheen pienimmille Kokkolassa on useita kouluja ja päiväkoteja.

Kiinnostaako asuminen Kokkolassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen