Takaisin hakutuloksiin

Kiinteistötoimisto TaloMaa Oy

Tuohikorpi 19 B, 33960 Pirkkala

Kuvaus

TaloMaa LKV on pirkkalainen kiinteistönvälitystoimisto, joka on Tampereen ja Pirkkalan asuntokauppaan erikoistunut koulutettu kiinteistötoimisto.

Modernia asuntokauppaa, pieteetillä ja perinteitä noudattaen. Ammattitaitoinen, vai akateemisen koulutuksen omaavien välittäjien kiinteistönvälitystoiminta jatkuu Salomaan suvussa jo kolmannessa sukupolvessa. TaloMaan yrittäjänä toimii Tuukka Salomaa, jolla on pitkäaikainen kokemus ja osaaminen asuntokaupan parista. TaloMaa välittää mm. asuntoja, uudisasuntoja ja tontteja Pirkkalassa, Tampereella ja naapurikunnissa.

Asiakkaanamme olet erityisasemassa, olet aina yhteydessä välittäjään, jolle myyntikohteet ovat tuttuja. Tämä asiantuntijakonsepti on osoittautunut toimivaksi niin kuluttajien kuin rakennusliikkeiden mielestä. Laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ylläpidän jatkuvaa kiinteistöalaan liittyvää juridista kouluttautumista, ja koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri. Olen myös arvostetun ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon YKV suorittanut laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. Lisäksi minulla on mm. yrittäjän ammattitutkinto.

Tervetuloa asiakkaaksi:

Tuukka Salomaa
hall. maist., YKV, LKV, rakennuttaja-asiamies, yrittäjä YAT, ked, kaupanvahvistaja puh. 0500 621 330 tuukka.salomaa@talomaa.fi
www.talomaa.fi

Pauliina Lehtimäki
LKV, MMM, MBA
050 5247 659
pauliina.lehtimaki@talomaa.fi
www.talomaa.fi


Toimimme ajanvarausperiaatteella hyvin joustavasti klo 9-20 välissä.

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsentoimisto
www.talomaa.fi
www.facebook.com/talomaa

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistötoimisto TaloMaa Oy

  • Tuohikorpi 19 B, 33960 Pirkkala
  • 0500 621330
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio