Takaisin hakutuloksiin

Kiinteistötarina LKV Oy

Suvantokatu 9, 33100 Tampere

Kuvaus

Kiinteistötarina on tamperelainen yrittäjävetoinen yritys. Kiinteistötarinan tavoitteena on tarjota kiinteistönvälitystä, joka on kokonaisvaltaisempaa, vakuuttavampaa ja persoonallisempaa mihin toimialalla on totuttu. Meille kiinteistönvälitys ei ole pelkkiä välitystoimeksiantoja – tarjoamme asiakkaillemme myös remonttipalvelut, isännöintipalvelut, kiinteistöjuristin osaamisen sekä muutto-, sisustus- ja siivouspalvelut. Koti muodostaa välitystyötä suuremman kokonaisuuden, jonka tarpeisiin haluamme vastata.

Oletpa sitten ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta unelmoimassa, avuksi kannattaa ottaa ajoissa kiinteistövälittäjä. Panostamalla laadukkaaseen välityspalveluun säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Säntillinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja korkealaatuinen markkinointi ovat perustamme, jota maustamme, myynnillisellä esittelyllä ja potentiaalisten ostajien jälkiseurannalla. Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen lopputuloksen. Pidämme lupauksemme ja olemme käytettävissä kaupanteon jälkeenkin.

Panosta välittäjän valintaan – osaamisen ohella todellinen kuunteleminen ja kiinnostus on tärkeää. Haluat tarinasi jatkuvan. Me Kiinteistötarinassa teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti. Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin saat yksilöidyn tarjouksen kotisi välittämisestä. Välityspalkkioprosenttimme on 2,9 % velattomasta kauppahinnasta. Asiakirjakulut toteutuneiden kulujen mukaisesti. Hintamme sisältävät aina arvolisäveron 24 %.

Saat meihin yhteyden sähköpostilla: kiinteistotarina(at)kiinteistotarina.fi tai soittamalla 044 272 7481 tai nettisivujemme kautta: www.kiinteistotarinalkv.fi

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistötarina LKV Oy

  • Suvantokatu 9, 33100 Tampere
  • 044 272 7481
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio