Kiinteistötarina Oy

Näsilinnankatu 34 LH 35, 33200 Tampere

Kuvaus

Pidämme lupauksemme ja olemme käytettävissä kaupanteon jälkeenkin. Me Kiinteistötarinassa teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, asianmukaisesti ja tuloksellisesti.

Lähtökohta: Meillä Kiinteistötarinassa toimeksiantosi on tavoitteellinen ja ainutkertainen – mietimme myyntiajan, hinnoittelun ja toimenpiteet yksilöllisesti. Huolellisesti suunniteltuna rakas oma koti saa arvoisensa omistajan tai sijoituskohteesi parhaan tuoton. Paras tulos ei koskaan ole kompromissi, vaan tavoitteiden mukainen lopputulos.

Myynti: Säntillinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja tehokas myyntityö ovat kiinteistönvälitystyömme perusta. Olemme huolitelleet myyntiprosessimme tehokkaaksi ja myymme kohteet tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Markkinointi: Tunnemme ilmoittelun, mainonnan ja markkinoinnin vaikuttavuuden ja osaamme valita jokaiselle kohteelle ja asetetulle tavoitehintatasolle oikeanlaisen myyntistrategian.

Lisäarvopalvelut: Tiedämme miten lisäarvoa voidaan rakentaa, milloin kannattaa sisustaa, valaista tai remontoida. Haluamme avoimesti esittää perusteltuja näkökulmia kohteen myyntitarinaan, visualisointiin, kuvaukseen tai videointiin. Tarvittaessa hoidamme myös käytännön asiat kuten kuljetukset, muutot, asennukset ja muut asiaan liittyvät kilpailutukset tehokkaasti ja vaivattomasti.

Yhteydenpito: Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen välitystoimeksiannon.

Ota meihin yhteyttä, niin saadaan tärkeä asia mitä pikimmin ja parhaalla tapaa eteenpäin!

Sijainti

Ota yhteyttä

Kiinteistötarina Oy

  • Näsilinnankatu 34 LH 35, 33200 Tampere
  • 040 7760538
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio