Takaisin hakutuloksiin

Onnen Asunnot LKV

Hatanpään valtatie 34 A 5.krs, 33100 TAMPERE

Kuvaus

Onnen Asunnot LKV tarjoaa Pirkanmaalla ystävällistä kiinteistönvälitystä asiakasta kuunnellen. Pyrimme saamaan kodistasi parhaan mahdollisen markkinahinnan.

Välityspalkkiomme on vain 2,7% velattomasta kauppahinnasta, vähintään 2.800 €. Välityspalkkiomme sisältää asiakirjakulut ja arvonlisäveron 24%. Sama edullinen välityspalkkio osakehuoneistoista, kiinteistöistä ja kesämökeistä. Ei piilokuluja. Vuokravälityspalkkio on yhden kuukauden vuokra (sis. alv. 24%). Välityspalkkiomme sisältää laadukkaat valokuvat kevyellä kodin stailauksella, esittelyt ja hyvän yhteydenpidon asiakkaan kanssa.

Arvostan jokaista kotia kuin omaani. Pyydä meidät ilmaiselle kotisi arviokäynnille. Tervetuloa asiakkaksemme.

Ystävällisin terveisin,

Maarit Lastumäki
Toimitusjohtaja, Onnen Asunnot LKV
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, KLT
Puhelin 040 832 4706
maarit.lastumaki@onnenasunnot.fi
Y-tunnus 2381104-1


TARJOUSKAUPPA-Vaihtoehtoisena myyntitapana

Meillä onnistuu asuntosi myynti perinteisellä kauppatavalla tai vaihtoehtoisella kauppatavalla eli tarjouskaupalla. Kiinteistönvälittäjä määrittää yhdessä myyjän kanssa asunnolle velattoman lähtöhinnan. Lähtöhinta näkyy asunnon markkinoinnissa. Ostajaehdokkaat tekevät kirjalliset tarjoukset velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 48h, jotta muut mahdolliset ostajaehdokkaat ehtivät tehdä tarjouksensa. Kiinteistönvälittäjä esittelee myyjälle tarjoukset joka antaa vastauksensa (joko hän hylkää tai hyväksyy) aikaisintaan tarjouksen oltua voimassa 44 tuntia.

Kohteesta kiinnostuneet voivat liittyä tarjouskauppakohteen seuraajiksi tarjouskauppa-sivulla olevan lomakkeella. Seuraajat saavat sähköpostiinsa tietoa kun asuntokohteeseen tulee uusia tarjouksia. Asunnon myyjä päättää kenelle hän lopulta myy, millä hinnalla ja ehdoilla myös sen myykö hän kohdetta ollenkaan. Kun tarjouskauppa päättyy saavat sekä kohteen seuraajat että tarjouksentekijät siitä tiedon. Lisätietoja toimistoltamme.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onnen Asunnot LKV

  • Hatanpään valtatie 34 A 5.krs, 33100 TAMPERE
  • 040 8324706
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio