Takaisin hakutuloksiin

Kemin OP-Kiinteistökeskus Oy, LKV

Valtakatu 14, 94100 KEMI

Kuvaus

ESITTELEMME KOHTEET SOPIMUKSEN MUKAAN! SOVI OMA ESITTELYAIKA KANSSAMME, TUTUSTU KOHTEESEEN SINULLE SOPIVAAN AIKAAN!

Tervetuloa asuntokaupan ammattilaisen luokse! Olemme toimialueen markkinajohtaja.

Tunnemme hyvin alueemme asuntomarkkinat. Tarjalla on kokemusta vuodesta 1988 lähtien ja Satulla vuoden 2008 alusta saakka, Villellä on kokemusta vuodesta 2011 alkaen.

Markkinoimme näkyvästi ja laaja valtakunnallinen op kiinteistökeskus -myyntiverkostomme ovat myös etuja, jotka asiakkaanamme saat.

Oikean hinta-arvion tekeminen on välittäjän tärkeintä osaamista, oikean hinta-arvion tekeminen on meidän palvelumme lähtökohta!

Tarjalla on Laillistettu Kiinteistönvälittäjätutkinto LKV ja myös Ylempi Kiinteistönvälittäjätutkinto eli YKV-tutkinto. Satu on suorittanut Kiinteistönvälittäjän Ammattitutkinnon KiAT kiitettävin arvosanoin. Ville Karvonen on LKV -välittäjä.

Kokemuksemme ja koulutuksemme kautta tunnemme asuntokauppaan liittyvän moninaisen lainsäädännön. Toimimme pykälien ja sääntöjen mukaan sitoutuneena noudattamaan Hyvän Välitystavan ohjeita. Nämä kaikki tuovat asuntokauppaan turvallisuuden ja luotettavuuden molemmille kaupan osapuolille. Myös asunnon ostoon liittyy monta eri asiaa, joissa opastamme, ja joihin liittyy lakipykäliä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Kemin OP-Kiinteistökeskus Oy, LKV

  • Valtakatu 14, 94100 KEMI
  • 010 2587 100
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio