Helsingin OPKK, Töölö

Arkadiankatu 23, 00100 Helsinki

Kuvaus

Kutsu meidät kylään!


Töölön toimisto sijaitsee perinteikkään Arkadiankadulla Helsingin OP Pankin yhteydessä ja on osa oleellista töölöläistä kaupunkikuvaa.

Toimisto on vahva toimija koko kantakaupungin asunnonvälityksessä. Toimiston yhteinen yli 30 vuoden kokemus ja talokohtainen paikallistuntemus takaavat laadukkaat palvelut kaikissa asuntokauppaan liittyvissä tehtävissä.

Kaupunginosan erityispiirteenä ovat isojen arvoasuntojen lisäksi kokonsa puolesta perinteisestä poikkeavat kaksiot ja kolmiot sekä aikanaan palvelusväen asuntoina olleet pienet yksiöt. Arvoasuntojen ja pinta-alaltaan isojen kaksioiden ja kolmioiden välitys vaatii erityisosaamista, taloyhtiön historian tuntemusta ja tarkkaa asiakasrekisteriä. Pienten asuntojen kaupassa taas Helsingin OP Pankin vahva panos ensiasunnonostajien lainoittajana takaa ostajakunnan laajat kontaktit.

Töölön toimistolla on vahvaa osaamista myös kuolinpesien palvelemisessa. Tähän palveluun liittyvät välillisesti myös kiinteistökaupat, joiden turvallinen hoito onnistuu saman toimiston palveluna.

Helsingin OP Pankki sidosryhmineen on välitystoiminnan vahva tuki asuntokaupan turvalliselle onnistumiselle. Sen vuoksi ei ole yhdentekevää, kuka huolehtii ja vastaa arvokkaan omaisuutesi hoidosta.

Tavoitat meidät pankin aukioloaikoina Helsingin OP Pankin tiloista ja muina aikoina puhelimitse.

Sijainti

Ota yhteyttä

Helsingin OPKK, Töölö

  • Arkadiankatu 23, 00100 Helsinki
  • 010 255 5900
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio