Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV / Ylivieska

Kauppakatu 11, 84100 YLIVIESKA

Kuvaus

Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy on Kala- ja Pyhäjokilaakson suurin asuntokauppias. Toimistomme ovat Ylivieskassa, Nivalassa Haapavedellä, Kalajoella, Oulaisissa ja Haapajärvellä.

Ylivieskassa hoidamme asuntokauppaa neljän (4) ammattilaisen voimin; koko yhtiössä on 31 työntekijää, välitystehtävissä 14 henkilöä ja isännöinnissä 17 henkilöä. Olemme toimialueemme ainoa pankkien omistama kiinteistövälitysyritys, Ylivieskan Osuuspankki on yksi omistajista.

Olemme erikoistuneet omakotitalojen, kerros-, rivi- ja paritalojen välitykseen, uudiskohteiden myyntiin sekä maa- ja metsätilojen myyntiin. Lisäksi laadimme mm. arviointikirjoja, kiinteistö- ja huoneistokauppakirjoja ja välitämme vuokra-asuntoja. Toimitusjohtajamme on julkinen kaupanvahvistaja.

Olemme panostaneet edelläkävijänä nykyaikaiseen markkinointiin ja asiakassuuntautuneeseen toimintatapaan. Hallitsemme asuntokaupan eri osa-alueet: oikeudelliset näkökohdat, verotuksen koukerot, arvioinnin, markkinatilanteen ja myyntitaidot.

Olemme myös alueemme suurin isännöitsijä. Isännöintitoimistomme ovat Ylivieskassa, Nivalassa, Oulaisissa, Haapavedellä ja Kärsämäellä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV / Ylivieska

  • Kauppakatu 11, 84100 YLIVIESKA
  • 010 257 1705
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio